De AXA driveXperience! De autoverzekering die je beloont voor jouw voorzichtig rijgedrag!

AXA driveXperience, de autoverzekering van AXA speciaal ontworpen voor jonge bestuurders, waarmee je alle trajecten die je met de wagen aflegt kunt beoordelen en analyseren met een app. Het voordeel? Je kunt van je rijstijl op elk ogenblik je sterke punten en je verbeteringspunten bekijken.

Pas je rijgedrag aan en beïnvloed rechtstreeks het bedrag van de premie van je autoverzekering. Als verantwoordelijke bestuurder kun je op die manier tot 50% besparen!!

axadrivexperience

 

 

Goed nieuws voor de pendelaar met een speed pedelec!

© Hollandse Hoogte

Snelle elektrische fietsen worden voortaan fiscaal gelijkgesteld met gewone fietsen. Dat heeft de ministerraad donderdag beslist.

Door de gelijkstelling breidt de fietsvergoeding van 0,23 euro per kilometer voor woon-werkverkeer vanaf dit jaar uit naar gebruikers van de zogenaamde speed pedelecs. De elektrische fiets is al jaren aan een opmars bezig.

Een op de drie fietsen die vandaag verkocht worden, is uitgerust met een elektrische hulpmotor. De klassieke elektrische fietsen kunnen een snelheid van 25 kilometer per uur halen. Daarnaast heb je ook de speed pedelecs, die tot 45 kilometer per uur kunnen halen.

Bron: www.tijd.be | Belga |© Hollandse Hoogte 18/05/2017

Meer lezenGoed nieuws voor de pendelaar met een speed pedelec!