Zelfstandigen & KMO

Verzekeringen voor zelfstandigen en KMO

U bent zelfstandige of bedrijfsleider.  Uw professionalisme investeert u in al uw activiteiten, en dus bent u ook veeleisend op  het vlak van risico-beheer.

De complexiteit van uw verzekeringssituatie is afhankelijk van vele parameters, waaronder niet in het minst het type van activiteit. Stelt u bovendien personeel tewerk, dan krijgt u te maken met bijkomende aspecten zoals de integratie van groeps- en hospitalisatie-verzekering in de verloning van uw medewerkers. Uw verzekeringssituatie in haar geheel bekijken en optimaliseren, is dus een hele klus.

Om op al die vragen een adequaat antwoord te vinden, is het helemaal niet nodig dat u uzelf omschoolt tot verzekeringsspecialist. Het volstaat dat u een aansprekingspunt vindt in een iemand, die net zoals jijzelf een professional is in zijn vakgebied.

Heeft u daarenboven behoefte aan iemand die redeneert vanuit de praktijk van uw bedrijf, en die zich als een onafhankelijke deskundige positioneert in de markt, dan volstaat het dat u ons contacteert voor een eerste vrijblijvend contact.

Via deze website kan u ons ook snel en eenvoudig een vraag stellen of een offerte vragen.